Restoran

Restoran je u sklopu seoskog turističkog domaćinstva i mi ga nazivamo Krčma, mada je opremljen modernom prostranom kuhinjom u kojoj se mogu pripremati svi domaći specijaliteti (ognjište za loženje sa haubom za odvod dima za sač, roštilj na ćumur, za loženje kotlića ili pripremu ostalih specijaliteta koji zahtevaju otvoreni plamen ili žar). Osim navedenog u kuhinji se nalazi i profesionalna pica peć iz koje izlaze pice jedinstvenog ukusa. Kiselootporne pločice i površine od rostfraja su postavljene po najvišim standardima.

Specijaliteti koji se mogu probati u našoj krčmi su :

USKORO celokupan meni jela i pića sa cenama će biti prikazan na sajtu !

Postoji mogućnost kupovine domaćih proizvoda proizvedenih u poljoprivrednom gazdinstvu u zavisnosti od godišnjeg doba i zaliha .

ORGANIZUJEMO za Vas proslave, rodjendane i ostale skupove i druženja uz naš akustični bend koji će se formirati prema Vašoj želji i potrebama (gitara, ili gitara + harmonika i slično)

Molimo Vas da nam najavite Vaš dolazak ako je moguće bar jedan dan ranije kako bi ispoštovali Vaše želje, naročito u periodima van sezone kada se ne spremaju svi specijaliteti koji su u ponudi u meniju.

ZA VAS možemo spremiti hranu i na osnovu vašeg planiranog budžeta, ukoliko nam se javite ranije uz usaglašavanje oko menija.

Pozivom broja 065 33 44 544 možete izvršiti rezervaciju ili dobiti ostale informacije !